Dobre Smaki Powiatu. Pierogi

Opublikowano:
Autor:

Dobre Smaki Powiatu. Pierogi - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kultura

Drodzy Czytelnicy i Internauci to Wy, przysyłając do naszej redakcji kupony i wysyłając SMS-y zdecydujecie, które z produktów otrzymają zaszczytny tytuł Dobrych Smaków Powiatu - więcej o konkursie czytaj TUTAJ.

Tegoroczni kandydaci to:

Pierogi - KARMIK Karolina Radecka

Firma oferuje ręcznie lepione pierogi bez konserwantów i ulepszaczy. Oferujemy pierogi z mięsem, drobiowe, ruskie z kapustą kwaszoną, szpinakowe z serem feta, wegetariańskie – z pieczarkami i serem oraz na słodko z serem lub owocami.

Nasz produkt wyróżnia się spośród innych dostępnych na rynku jakością i smakiem oraz tym. Sukces tkwi w doborze składników oraz tym, iż pierogi lepione są ręcznie. Oferujemy pierogi jakich nie ma nikt inny. Niezależnie od tego, ile mamy konkurecji wśród pierogów gotowych, większość klientów i tak przychodzi do nas.

Przepis - pierogi drobiowe w sosie grzybowym
Garść suszonych grzybów moczymy następnie gotujemy i odcedzamy. Cebulkę zeszklić na złoto i smażyć razem z grzybami. Dolewamy śmietany. Doprawić solą i pieprzem. Pierogi drobiowe z Pierogarni Karmik gotujemy ok. 3 minuty. Ugotowane pierogi polewamy sosem grzybowym i posypujemy zieloną pietruszką.

Jak głosować?

Głosować można za pośrednictwem kuponów drukowanych w Życiu Gostynia (od 3 do 25 lipca) oraz SMS. Głosowanie elektroniczne rozpoczęło się 3 lipca 2018 roku o godz. 06.00, a zakończy się 7 sierpnia o godz. 24.00.  Pamiętajcie: każdy kupon to 5 punktów, każdy SMS to 3 punkty dla produktu. Dlatego już teraz wyślij SMS na Pierogi pod numer 71051 (koszt to 1,23 zł z VAT) w treści wpisując: gostynska.11

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE