Antyspam
ARTYKUŁY OGŁOSZENIA FIRMY
R E K L A M AB1 - MAT-BRUK

Najwyższa jakość zakładu „Konarczak”

› aktualności› wydarzenia ponad rok temu    19.07.2010
Redakcja
komentarzy 1 ocen 0 / 0%
A A A
Kolejny laur spłynął na ręce Józefa Konarczaka, właściciela zakładu mięsnego. Jego firma zdobyła wyróżnienie I stopnia w prestiżowym konkursie Wielkopolska Nagroda Jakości.

Konkurs ten zorganizowany został już po raz dwunasty przez Wielkopolski Instytut Jakości, nad którym patronat sprawuje Unia Wielkopolan. Nagroda ta już od wielu lat cieszy się zasłużoną renomą jednego z najbardziej prestiżowych wyróżnień gospodarczych w regionie. Wśród jej laureatów są najbardziej znaczące firmy z Wielkopolski. W tym roku, tradycyjnie już, wśród rywalizujących firm i organizacji znalazły się zarówno te znane szeroko w kraju i za granicą, jak i te, znane wyłącznie lokalnie. W gronie najlepszych znalazła się również firma z terenu gminy Pogorzela: Zakład Mięsny ”Konarczak”. Firma ta została uhonorowana wyróżnieniem I stopnia w kategorii firm średnich - "za wybitne osiągnięcia w zarządzaniu przez jakość". (doti)

+ 0 głosów: 0 (0%) 0 -
dodaj zdjęcia Masz swoje autorskie zdjęcia? Dodaj je do naszego tekstu.
Komentarze (1)

Serwisy internetowe jarocinska.pl, zpleszewa.pl, rawicz24.pl, gostynska.pl, krotoszynska.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treść komentarzy. Komentarze nie są moderowane. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe, naruszające prawo będą usuwane zgodnie z postanowieniami Regulaminu.

dodaj komentarz› pokaż według najstarszych
~ Obywatel Pogorzeli
ponad rok temu ocena: 75%  1
Jedno trzeba przyznać kiełbasa surowa oraz śląska są najsmaczniejszymi w swoim gatunku, w porównaniu do innych zakładów mięsnych. Nie mówiąc już o wyrobach sprzedawanych w sklepie naprzeciw! :-)
odpowiedz oceń komentarz
wpisy tej osoby zgłoś do moderacji