Produkujesz żywność? Zastanawiasz się, czy spełniasz wszystkie wymogi sanitarne i weterynaryjne? Chcesz poznać szczegóły w zakresie znakowania żywności? Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego zaprasza do udziału w spotkaniu informacyjnym z przedstawicielami Powiatowej Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej w Gostyniu oraz Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Gostyniu, które odbędzie się w dniu 22 lutego 2018 r. w siedzibie Stowarzyszenia (ul. 1 Maja 13/3, piętro I).
W programie m.in. znakowanie żywności, substancje alergiczne i substancje dodatkowe oraz zagrożenie ASF w branży mięsnej. Spotkanie jest adresowane do przedsiębiorców produkujących żywność m.in. w branży mięsnej, piekarniczej i cukierniczej oraz wszystkich zainteresowanych tematyką.
W celu rezerwacji miejsca uprzejmie prosimy o imienne potwierdzenie udziału drogą mailową lub telefoniczną pod nr telefonu 65 572 07 54 lub 537 007 087 do dn. 21.02.2018r. do godziny 15.30. Warunkiem uczestnictwa jest przesłanie wypełnionego formularza zgłoszeniowego – na adres: gospodarka@gostyn.pl.
Termin: 22 lutego 2018r. (czwartek), godz. 10.00
Miejsce: Sala szkoleniowa Stowarzyszenia (ul. 1 Maja 13/3 – deptak)
Czytaj także: MIRAGE z wyróżnieniem inspekcji pracy.