Reklama

Pączki, które zawsze wychodzą

Opublikowano: 7 lutego 2018 11:08
Autor: Honorata Dmyterko

UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:

Przeczytaj również:

Wiadomości

Reklama

Wkrótce Tłusty Czwartek. Cukiernie będą w tym dniu oblegane przez smakoszy pączków. Ale może warto zaskoczyć domowników i przygotować je w domowym zaciszu.

Na Hotblogu znajdziecie mój najstarszy, sprawdzony przepis na pączki, który nigdy mnie nie zawiódł.

Smażę je od dawna. Zawsze się udają, są mięciutkie, nie chłoną tłuszczu. Czym go nadziejemy? To już zależy tylko od naszej fantazji i gustu. Mogą to być: dżem, marmolada, powidła, ale też budyń, czekolada, masa toffi. Najlepsze na gorąco!

Na Hotblogu zobaczycie, jak robi sie je krok po kroku.

UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.