Wybieramy Smaki Powiatu. Chleb ziarnisty

Opublikowano:
Autor:

Wybieramy Smaki Powiatu. Chleb ziarnisty  - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Wiadomości

Wybieramy najsmaczniejsze lokalne produkty.

Podczas Dożynek Powiatowych, które odbędą się 15 sierpnia na Świętej Górze otrzymają tytuł: „Dobre Smaki Powiatu”.

Przedstawiamy kandydatów

Piekarnia-Cukiernia Aleksander Dolczewski - Chleb ziarnisty (11)– pieczywo mieszane pszenno-żytnie (0,6 kg i 0,3 kg). Pieczywo mieszane pszenno-żytnie z większą zawartością błonnika, znajdującego się w mące pszennej graham typ „1850” i mące żytniej razowej typ „2000”. Dodatkowo podniesiono wartość odżywczą przez dodawanie nasion oleistych (słonecznik, siemię lniane, soja).

JAK GŁOSOWAĆ?

Głosować można za pośrednictwem kuponów drukowanych w Życiu Gostynia oraz SMS. SMSowe głosowanie rusza 14 lipca 2017 roku o godz. 10.00, zakończy się 28 lipca o godz. 10.00. . Wyślij  SMS na chleb ziarnisty pod numer 71051 (koszt to 1,23 zł z VAT) w treści wpisując: gostynska.11

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE