Wybieramy Smaki Powiatu. Kiełbasa „Pępowska Krucha”

Opublikowano:
Autor:

Wybieramy Smaki Powiatu. Kiełbasa „Pępowska Krucha” - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Wiadomości

Wybieramy najsmaczniejsze lokalne produkty.
Podczas Dożynek Powiatowych, które odbędą się 15 sierpnia na Świętej Górze otrzymają tytuł: „Dobre Smaki Powiatu”.

Przedstawiamy kandydatów

P.P.U.H. Zakład Mięsny Marian Kaczmarek - Kiełbasa „Pępowska Krucha”

Kiełbasa „Pępowska Krucha” jest produkowana z wyselekcjonowanych kawałków szynki wieprzowej od świń hodowanych w rejonie Wielkopolski. Jest to kiełbasa średnio rozdrobniona, parzona i wędzona na tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem olchowym, co gwarantuje niespotykany zapach i smak. Jedynymi przyprawami są: pieprz, czosnek i ekstrakty naturalne przypraw. Jest bardzo rozpoznawalną kiełbasą w rejonie Gostynia i okolic.

JAK GŁOSOWAĆ?

Głosować można za pośrednictwem kuponów drukowanych w Życiu Gostynia oraz SMS. SMSowe głosowanie rusza 14 lipca 2017 roku o godz. 10.00, zakończy się 28 lipca o godz. 10.00. Wyślij  SMS na kiełbasę  pępowską kruchą pod numer 71051 (koszt to 1,23 zł z VAT) w treści wpisując: gostynska.6

 

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE