Wybieramy Smaki Powiatu. Kiełbasa Pepperami

Opublikowano:
Autor:

Wybieramy Smaki Powiatu. Kiełbasa Pepperami - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Wiadomości

Wybieramy najsmaczniejsze lokalne produkty.
Podczas Dożynek Powiatowych, które odbędą się 15 sierpnia na Świętej Górze otrzymają tytuł: „Dobre Smaki Powiatu”.

Przedstawiamy kandydatów

ZAKŁAD MIĘSNY SP. J. KONARCZAK - Kiełbasa Pepperami

Kiełbasa Pepperami to produkt peklowany, wędzony, surowy, dojrzewający, średnio rozdrobniony. Na wyprodukowanie 100 g gotowego wyrobu zużywa się 139 g mięsa wieprzowego, co świadczy o jego wysokiej jakości. W procesie powstawanie tego typu wyrobu olbrzymią rolę odgrywa dobór jakościowy surowca, który zakupywany jest od sprawdzonych, kwalifikowanych dostawców z Wielkopolski. Na niepowtarzalny smak i aromat kiełbasy Pepperami wpływ ma długi okres dojrzewania wędliny (około jednego do dwóch tygodni) oraz użycie do produkcji naturalnych przypraw. Kiełbasa Pepperami jako produkt dojrzewający i podsuszony idealnie nadaje się jako zakąska podczas podróży, dodatek do kanapek oraz sałatek, wielbicielom wyrobów sparzonych – polecana jest w wersji „na ciepło”. Wyrób wielokrotnie nagradzany, m.in. prestiżowym tytułem Złoty Medal Polagry Food.

JAK GŁOSOWAĆ?

Głosować można za pośrednictwem kuponów drukowanych w Życiu Gostynia oraz SMS. SMSowe głosowanie rusza 14 lipca 2017 roku o godz. 10.00, zakończy się 28 lipca o godz. 10.00. Wyślij  SMS na kiełbasę pepperami  pod numer 71051 (koszt to 1,23 zł z VAT) w treści wpisując: gostynska.3

 

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE